Oke op school

Oké op school biedt preventieve jeugdhulp dat bestaat uit voorlichting, trainingen en individuele begeleiding speciaal ontwikkeld voor leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs.

De trainingen en individuele begeleiding zijn gericht op lichte hulpvragen waarbij er preventief wordt gewerkt aan de sociale emotionele ontwikkeling en weerbaarheid. U kunt hierbij denken aan kinderen die moeite hebben met zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, aandacht en concentratie, omgaan met boosheid en frustratie en/of kinderen die angstig en teruggetrokken gedrag laten zien.

Ons doel is om het kind samen met ouders en school te ondersteunen, waardoor hij of zij zich Oké voelt en (weer) mee kan doen thuis en op school. De trainingen en individuele begeleiding vinden plaats op school.

Op de Ontdekking werken Maaike Mars (trainer) en Vera Bouland (individueel begeleider). Vera zal wekelijks aanwezig zijn en Maaike bij aanmeldingen voor een klassikale of groepstraining.

Voor meer informatie en het aanbod van Oké op school verwijzen we u graag door naar de site https://www.oke-op-school.nl